Kropsterapi

Giv hjernen et pusterum og få lettet på dine smerter og begrænsninger

Har du været ude for en ulykke eller kommet til skade fornyligt eller måske er det sket for mange år siden?

I min klinik Bodytime, hjælper jeg folk med ”snigende” smerter og begrænsninger, der er kommet i kølvandet på en skade, til at opnå en bedre og lettere og mere smertefri hverdag, og hjælper dem til at få troen og håbet på at det kan blive bedre tilbage.

Hvem er jeg?

Jeg er uddannet i forskellige former for kropsterapi og har arbejdet som kropsterapeut siden 2008. Jeg tager udgangspunkt i, at kropsterapierne støtter kroppens iboende selvhelbredende kræfter, som hjælper dig på vej til et bedre helbred. Jeg behandler altid med respekt for det enkelte menneskes ressourcer på det givne tidspunkt.

Hvilke behandlinger tilbyder jeg?

Kranio-Sakral terapi

KST er en meget blid tilgang til nervesystemet og kroppen i det hele taget. Behandlingen består af forskellige teknikker, hvor “det blide tryk” (ca. 5 gram) bruges specielle steder på kraniet/ansigtet, nakken, rygsøjlen, bækken/korsben/haleben. Behandlingen kan tåles af alle uanset alder.

Senthes – traume- og stressbehandling

Senthes – en behandlingsform, hvor der arbejdes med manuelle teknikker, der helt specifikt er udviklet til at tage sig af fysiske symptomer afledt af chock-, stress- og traumehændelser. Det kan være traumehændelser, som færdselsuheld, slag- og faldskader eller afledte stress-symptomer, såsom kronisk udmattelse, søvnforstyrrelser eller diffuse smertemønstre.

Bindevævsteknik

Gør det muligt at arbejde i dybden i kroppen med et let tryk. Denne unikke behandlingsform, som arbejder med nervesystemet, musklerne og bindevævet samtidig, sætter en domino-effekt i gang i vævet, så kroppen bliver afspændt dér, hvor der er behov for det. Det er en blid og behagelig og specifik behandlingsmetode, der er effektiv til at rette kroppen op.

Akupunktur

AcuNova/AcuLine er en moderne form for akupunktur, der er udviklet i Danmark af John Boel.

Denne form for akupunktur kan afhjælpe smerter både kroniske og akutte fx. sportsskader, allergi, øjensygdomme, organiske lidelser og mange andre gener.

Andres
oplevelser

Jeg kan cykle små ture igen – og det er virkeligt stort for mig med fibromyalgi

Kranio-sakral terapi er helt, helt anderledes med sine blide berøringer, end nogle af de andre ting jeg tidligere har prøvet. Allerede fra første behandling kunne jeg mærke, hvordan behandlingen arbejdede i dybden i min krop. I de seneste  fire år før jeg kom til klinikken, havde jeg ikke kunnet cykle pga. smerter i hofter, ryg og ben. Efter få behandlinger hos Heidi, er jeg nu begyndt at kunne cykle små ture et par gange om ugen. Det er virkelig en stor forbedring for mig, og det giver mig helt sikkert en tro på, at flere gode ting er på vej i forhold til behandlingen.

//Heidi

”Når skepsis bliver gjort til skamme”

Jeg ved ikke hvordan det kan lade sig gøre, men må indrømme at min skepsis virkelig er blevet gjort til skamme. Behandlingen for pollenallergi har været meget professionel og det handler ikke om at hjernen skal snydes til at tro på behandlingen.. Overhovedet ikke! Det kan mærkes tydeligt hvor og hvordan der arbejdes i kroppen. Imponerende!! 

Og så har jeg sket ikke nævnt at de problemer jeg havde med skulder og nakke også blev afhjulpet.....

//Casper