Få lettet på dine smerter og begrænsninger og se frem til en hverdag med mere energi og overskud

Book tid

Har du været ude for en ulykke eller kommet til skade for nylig eller måske er det sket for mange år siden?

Bodytime er klinikken for dig, der vil have hjælp med smerter eller begrænsninger, som med tiden er kommet snigende efter et uheld eller en gammel skade, og som du måske oplever lammer dig i din hverdag.  

  • Du vil gerne ud af den smerte- og bekymringsbobbel du lige nu går rundt i
  • Du føler dig måske ensom og lidt alene med din frygt og dine daglige smerter
  • Og du vil bare så gerne fungere normalt igen og få dit gamle liv tilbage

Jeg har stor erfaring med, hvordan kroppen ”kommunikerer”, hvor meget behandling der skal til og hvad du kan tåle i forhold til hvor du er. Vi gør aldrig mere end du og din krop er med på og du har mig ved din side hele vejen.  

Min klinik Bodytime, hvor jeg arbejder med kranio-sakral terapi, finder du i Lyngby behandlerhus på Christian X’s Alle 168, i Lyngby lige over for Engelsborgskolen. 

Fra foråret 2023 behandler jeg også i Glostrup Fritidscenter/svømmehal, Christiansvej 2, Glostrup. 

Vil du have førstehjælpskassen med 5 beroligende værktøjer, så du kan dæmpe dine smerter og få det bedre i kroppen ?

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få miniguiden med det samme, uden at det koster dig en krone.

Om Heidi

En tur på Solens motorvej – førte til, at jeg nu arbejder med at hjælpe mennesker, der, som jeg selv, oplever at livet tager en meget voldsom drejning og som står i en vildt frustrerende situation og ofte bare får at vide ”at det må du lære at leve med”.

Vil du læse hvad der skete i et splitsekund, dér på l’route du Soleil…

Mine Værktøjer

Kranio-sakral terapi

Kranio-sakral terapi er en meget blid og præcis behandling, hvor jeg med bittesmå bevægelser på kraniet, ansigtet, nakken, rygsøjlen, bækkenet, korsbenet og halebenet har mulighed for at arbejde med nervesystemet, og på den måde bliver hele kroppen involveret.

Som kranio-sakral terapeut arbejder jeg efter princippet Less is More, for jo lettere og blødere der arbejdes med kroppen, jo bedre kan den reagere, komme i balance og hele op. BindevævsTeknik bruges også i en kranio-sakral behandling.

Senthes – traume- og stressbehandling

Senthes – en behandlingsform, hvor der arbejdes med manuelle teknikker, der helt specifikt er udviklet til at tage sig af fysiske symptomer afledt af chock-, stress- og traumehændelser. Det kan være traumehændelser, som færdselsuheld, slag- og faldskader eller afledte stress-symptomer, såsom kronisk udmattelse, søvnforstyrrelser eller diffuse smertemønstre.

BindevævsTeknik

BindevævsTeknik, bindevævsmassage, Fascia Release eller Rosenberg teknik kært barn mange navne, uanset navnet giver det samme fantastiske effekt. Bindevæv er en stor del af vores krop, det “lægger” sig omkring muskler, organer, nerver og celler, ja, det binder tingene sammen, så hele kroppen er en smidig helhed.  Derfor er det muligt at arbejde i dybden i kroppen med et ganske let tryk. så kroppen bliver afspændt dér, hvor der er behov for det. BindevævsTeknik bruges også i Kranio-sakral terapien.

Akupunktur

AcuNova/AcuLine er en moderne form for akupunktur, der er udviklet i Danmark af John Boel.

Denne form for akupunktur kan afhjælpe smerter både kroniske og akutte fx. sportsskader, allergi, øjensygdomme, organiske lidelser og mange andre gener.

Andres
oplevelser

Jeg kan cykle små ture igen – og det er virkeligt stort for mig med fibromyalgi

Kranio-sakral terapi er helt, helt anderledes med sine blide berøringer, end nogle af de andre ting jeg tidligere har prøvet. Allerede fra første behandling kunne jeg mærke, hvordan kranio-sakral behandlingen arbejdede i dybden i min krop. I de seneste  fire år før jeg kom til klinikken, havde jeg ikke kunnet cykle pga. smerter i hofter, ryg og ben. Efter få behandlinger hos Heidi, er jeg nu begyndt at kunne cykle små ture et par gange om ugen. Det er virkelig en stor forbedring for mig, og det giver mig helt sikkert en tro på, at flere gode ting er på vej i forhold til behandlingen.

//Heidi

”Når skepsis bliver gjort til skamme”

Jeg ved ikke hvordan det kan lade sig gøre, men må indrømme at min skepsis virkelig er blevet gjort til skamme. Behandlingen for pollenallergi har været meget professionel og det handler ikke om at hjernen skal snydes til at tro på behandlingen.. Overhovedet ikke! Det kan mærkes tydeligt hvor og hvordan der arbejdes i kroppen. Imponerende!!

Og så har jeg slet ikke nævnt at de problemer jeg havde med skulder og nakke også blev afhjulpet.....

//Casper