Behandlingsforløb

”Kom smerter og gener til livs – dér hvor det batter allermest”
Book tid

Er du frustreret over at du måske vil blive nødt til at leve med uforklarlige smerter eller et problem eller en gene, der er bygget op over tid, og efterlader det dig med et uindfriet håb om at komme til at fungere normalt igen?

Du oplever måske at dine daglige smerter og gener irriterer og plager dig mere og mere og dit ønske om at komme til at leve normalt igen er ved at blive en tåget drøm. Du har måske været igennem mange undersøgelser, en masse behandlinger eller du har forsøgt dig med en enkelt alternativ behandling her og der uden at du har fået det rigtigt godt. Det var ikke lige det liv, du havde forestillet dig før du blev ramt af problemer med din krop.

Måske kan du nikke genkendende til nogle af de tanker her

 • Du forstår ikke hvorfor smerterne eller problemet tiltager i stedet for at aftage selvom du har forsøgt med traditionelle behandlinger, træning, øvelser og smertestillende medicin
 • Du går lidt ved siden af dig selv, er ude af balance, utryg og har nerverne uden på tøjet, ja, det føles som om du er i en osteklokke
 • Frustrationerne står i kø, og energien kører på lavt blus
 • Du vil ikke finde dig i at have smerter og gener mere, nu er nok, nok
 • Quick fix – er prøvet, det hjalp ikke, og nu ved du, at hvis det skal være langtidsholdbart, skal der noget mere til

Der er rigtig mange ting her i livet, der kan slå os omkuld, men en ting er fælles, det er, vi vil have det bedre igen, endda lige så godt, som før det skete.

Fornyligt sagde en af mine klienter smilende, ”Miraklernes tid er ikke forbi”. Hun er meget glad for effekten af behandlingen, for nu behøver hun kun smertestillende medicin, hvis hun har brugt sin krop forkert eller for meget. Og så har hun fået meget større balance i kroppen, og har parkeret sin stok i hjørnet.

Det utrolige sker, når kroppen bliver mødt med respekt, tillid og ro og det kan gøre en stor forskel for hvordan du oplever at din krop kan komme til at fungere.

Så er du parat til at

 • Mærke hvordan din hjerne og krop fra gang til gang arbejder på at finde tilbage til smertefrihed,
 • Troen på at du kan få det bedre indfinder sig igen,
 • Få en større indre styrke og balance, så du bedre kan tackle hverdagen
 • Komme mere og mere ud af osteklokken, så du igen kan fokusere og koncentrere dig
 • Se effekten af at der bliver arbejdet dybdegående med problemområdet i din krop
 • Se dine ar (hvis du har sådan nogle) blive mindre og ser pænere ud, og mærke at vævet bliver afspændt og levende

I min klinik Bodytime, hvor jeg især arbejder med kranio-sakral terapi, hjælper jeg folk med smerter og begrænsninger, der er kommet i kølvandet på en skade, til at opnå en bedre og lettere og smertefri hverdag, og hjælper dem til at få troen og håbet på, at det kan blive bedre tilbage.

Igennem de sidste 13 år har mange af mine klienter fortalt, at de oplever, at de helt ”glemmer” hvordan de havde det inden de kom i min klinik, fordi deres krop er kommet på højkant igen. Og så er vi jo nået rigtigt langt.

Det forløb her er især til dig, der ønsker at vi skal fokusere på et bestemt problem, som du har gået med i en periode. Om det er kommet efter en ulykke, en skade, en dårlig arbejdstilling eller operation er ikke det vigtige, men at vi intensivt arbejder på det specifikke problem indenfor en kort periode på 4 uger.

Jeg håber du har fået lyst til at mærke hvordan forløbet ”Kom smerter og gener til livs – dér hvor det batter allermest” kan gøre en stor forskel i dit liv.

I forløbet får du

 • Fokuseret behandling, jeg finder lige det ”spot” der er værst og behandler dér for at lette smerten eller begrænsningen i området.
 • Dybdegående behandling – du vil kunne mærke det både på det område vi arbejder med, men også andre steder i kroppen. De fleste mærker en lethed i hoved og krop, men også at de bliver trætte. Det er gode tegn, for det viser at din krop er i gang med at reparere skaderne.
 • Korte intervaller mellem behandlingerne, for at holde fast i det gode flow/reparationsarbejde din krop er i gang med.
 • Mærket at du kan få det bedre, du behøver ikke ”nøjes” eller ”at lære at leve med det”.
 • Et skræddersyet forløb, og en god samarbejdspartner. Jeg lytter til det du mærker, og vurderer hvad du kan klare og har ressourcer til.
 • Min vurdering af hvad der skal til for at du kan komme smerter og gener til livs.

Pris for forløbet

Er du klar til at få arbejdet i dybden og have en fokuseret, erfaren og nærværende behandler ved din side en gang om ugen i 4 uger? Kan det ikke gå hurtigt nok med at komme i gang og få ændret på din situation? Så ring eller skriv til mig, så du kan komme i gang med dit forløb.

Din investering er kun 3000,- kr.

Sådan foregår det

 1. Book forløbet Online tryk HER
 2. Eller.
  Book forløbet ved at sende mig dit telefonnummer og mailadresse enten i en SMS til 5074 2549 eller en mail til heidi@bodytime.dk.
 3. Derefter vil du modtage en mail med et lille skema, og lidt praktiske informationer.
 4. Skemaet sender du retur til mig, inden du kommer til behandling i min klinik.
 5. Betalingen kan ske som MobilePay eller en overførsel til min konto. Det er muligt at betale beløbet på én gang eller i 2 rater.

Har du spørgsmål inden vi går i gang med forløbet, så spørg endelige løs.
Du kan sende mig en mail på heidi@bodytime.dk eller en SMS på 50742549, så vi kan finde af om det er noget for dig.

Glæder mig så meget til at hjælpe dig videre i livet.

De varmeste hilsner
Heidi

Andres
oplevelser

Jeg kan cykle små ture igen – og det er virkeligt stort for mig med fibromyalgi

Kranio-sakral terapi er helt, helt anderledes med sine blide berøringer, end nogle af de andre ting jeg tidligere har prøvet. Allerede fra første behandling kunne jeg mærke, hvordan kranio-sakral behandlingen arbejdede i dybden i min krop. I de seneste  fire år før jeg kom til klinikken, havde jeg ikke kunnet cykle pga. smerter i hofter, ryg og ben. Efter få behandlinger hos Heidi, er jeg nu begyndt at kunne cykle små ture et par gange om ugen. Det er virkelig en stor forbedring for mig, og det giver mig helt sikkert en tro på, at flere gode ting er på vej i forhold til behandlingen.

//Heidi

”Når skepsis bliver gjort til skamme”

Jeg ved ikke hvordan det kan lade sig gøre, men må indrømme at min skepsis virkelig er blevet gjort til skamme. Behandlingen for pollenallergi har været meget professionel og det handler ikke om at hjernen skal snydes til at tro på behandlingen.. Overhovedet ikke! Det kan mærkes tydeligt hvor og hvordan der arbejdes i kroppen. Imponerende!!

Og så har jeg slet ikke nævnt at de problemer jeg havde med skulder og nakke også blev afhjulpet.....

//Casper