Bindevævsmassage

Book tid

Bindevævsmassage er en special form for bindvævsbehandling  udviklet af Stanley Rosenberg.

Bindevævsmassage er en teknik, der gør det muligt at arbejde i dybden i kroppen med et let tryk. Denne unikke behandlingsform, som arbejder med nervesystemet, musklerne og bindevævet samtidig, sætter en domino-effekt i gang i vævet, så kroppen bliver afspændt dér, hvor der er behov for det. Det er en blid og behagelig og specifik behandlingsmetode, der er effektiv til at rette kroppen op.

Bindevævsmassage er meget behagelig og smertefri og benyttes ofte sammen med Kranio-sakral terapi.

Hvad er bindevæv?

Bindevæv udgør over 50% af kroppens vægt og “forbinder og omslutter” muskler, knogler, nerver, organer og blodårer. Bindevævet inkluderer de mellemste og dybe lag i huden (læderhuden og underhud), ligamenterne, senerne og den levende hinde, der dækker knoglerne (periost). Derfor er bindevævsmassage et vældig godt redskab til at behandle hele kroppen.

Hvad har kunderne oplevet efter Bindevævsbehandling?
 • Bedre kropsholdning
 • Øget kroppens fleksibilitet
 • Lindret smerter
 • Forbedret vejrtrækning
 • Ar på huden er blevet mindre og mere smidigt
Hvilke symptomer kommer kunderne med?

Det er meget forskelligt, men her er nogle udpluk:

 • Ansigtet – rynker, spændinger
 • Kontor-gener (nakke, skuldre, musearm)
 • Ryg-, lænde-, bækken- og halebensproblemer
 • Uharmonisk kropsholdning
 • Forstuvninger/forvridninger
 • Gigt

Derudover kan bindevævsmassage afhjælpe gener efter arvæv, det være sig efter traumer eller operative indgreb og gener efter overbelastning af kroppen.

Hvordan foregår behandlingen med bindevævsmassage?

Journal:

Først taler vi sammen om formålet med behandlingen, og jeg noterer stamoplysninger til journalen. Alt hvad vi taler om forbliver mellem os, da jeg har tavshedspligt. Du udfører nogle enkle øvelser for at teste bevægeligheden i kroppen. Dette for at give mig en ide om hvordan bevægelserne i rygsøjlen og din krop er før behandlingen, så der er et sammenligningsgrundlag. Derefter foregår behandlingen og bindevævsmassagen enten stående eller liggende på en briks på ryggen eller maven afhængig af det område af kroppen, der skal behandles.

Hvormange behandlinger skal man have?

Det anbefales, at du modtager behandling 4 gange med 1-2 ugers mellemrum, for at du får det optimale ud af behandlingen. Derefter vurderes om du har brug for flere behandlinger, og hvor ofte du skal komme.

Påklædning:

Undertøj og/eller T-shirt uden krave og bløde bukser. Der afdækkes kun den del af kroppen, der skal behandles.

Efter behandlingen / bindevævsmassagen:

Drik rigeligt væske (vand, urtete), tag det roligt, tag evt en lur.

Hvor finder du min klinik?

Mød mig til bindvævsmassage alene eller i kombination med nogle af de andre behandlingsformer, jeg er certificeret i.

Min klinik ligger i rolige omgivelser i Lyngby Behandlerhus. Her er gode ventefaciliteter og parkeringsmulighed lige uden for huset.

Jeg har udvidet min klinik, så du også kan få behandling i Glostrup Fritidscenter og svømmehal. Også her er der gratis parkering og nem adgang til klinikken.

Klik for Adresser til klinikken

Priser og tidsbestilling

Du finder alle oplysninger om priser, forløb, klippekort og tidsbestilling til kranio-sakral terapi på min klinik i Lyngby og Glostrup her.

Andres
oplevelser

Jeg kan cykle små ture igen – og det er virkeligt stort for mig med fibromyalgi

Kranio-sakral terapi er helt, helt anderledes med sine blide berøringer, end nogle af de andre ting jeg tidligere har prøvet. Allerede fra første behandling kunne jeg mærke, hvordan kranio-sakral behandlingen arbejdede i dybden i min krop. I de seneste  fire år før jeg kom til klinikken, havde jeg ikke kunnet cykle pga. smerter i hofter, ryg og ben. Efter få behandlinger hos Heidi, er jeg nu begyndt at kunne cykle små ture et par gange om ugen. Det er virkelig en stor forbedring for mig, og det giver mig helt sikkert en tro på, at flere gode ting er på vej i forhold til behandlingen.

//Heidi

”Når skepsis bliver gjort til skamme”

Jeg ved ikke hvordan det kan lade sig gøre, men må indrømme at min skepsis virkelig er blevet gjort til skamme. Behandlingen for pollenallergi har været meget professionel og det handler ikke om at hjernen skal snydes til at tro på behandlingen.. Overhovedet ikke! Det kan mærkes tydeligt hvor og hvordan der arbejdes i kroppen. Imponerende!!

Og så har jeg slet ikke nævnt at de problemer jeg havde med skulder og nakke også blev afhjulpet.....

//Casper