Hvad siger andre?

"Jeg kan cykle små ture igen – og det er virkeligt stort for mig med fibromyalgi"

Jeg har fibromyalgi og flere andre smerteproblematikker og derfor opsøgte jeg Heidi’s klinik.

 Jeg havde i forvejen hørt rigtig godt om hendes evner, så jeg håbede, hun også kunne hjælpe mig.

Jeg har tidligere prøvet flere forskellige behandlingsformer, hvor jeg oplevede af få flere smerter i stedet for færre. Så derfor var jeg meget spændt på om Heidi’s behandling ville virke anderledes. Og det gør den.

Kranio-sakral-terapi er helt, helt anderledes med sine blide berøringer. Allerede fra første behandling kunne jeg mærke, hvordan behandlingen arbejdede i dybden i min krop. I de seneste  fire år før jeg kom til klinikken, havde jeg ikke kunnet cykle pga. smerter i hofter, ryg og ben. Efter at have fået få behandlinger er jeg nu begyndt at kunne cykle små ture et par gange om ugen. Det er virkelig en stor forbedring for mig, og det giver mig helt sikkert en tro på, at flere gode ting er på vej i forhold til behandlingen.

I det hele taget har jeg opnået en større lethed og mobilitet. Jeg er mere end tilfreds med, og begejstret for, Heidis kunnen, så det er helt sikkert en behandlingsform og klinik, jeg vil anbefale.

//Heidi

"Fik fred for de kroniske smerter i flere dage efter behandlingen"

Jeg vil gerne dele min oplevelse. Som kronisk smertepatient er det svært at finde fred og smerterne fylder meget. Jeg gennemgik en skulderoperation for kort tid siden og havde behov for et lille frirum fra smerterne. Og det fik jeg! Mine skuldre, som var i fokus i behandlingen, faldt til ro og jeg kunne slappe dejligt af. Virkningen holdt faktisk flere dage – hvilket er usædvanligt – så TUSIND tak for dén oplevelse. Jeg kommer gerne igen.

// Dan

"Endelig fandt jeg noget der hjalp på mine konstante smerter"

Jeg har fået konstateret “modic-forandringer” i de nederste ryghvirvler, hvilket er en form for inflammation i knoglerne, der medfører konstante smerter. Smerterne tiltager ved fysisk belastning og gør leddene meget stive. Ifølge fysioterapeuter og diverse læger, er der ikke nogen behandlingform, der beviseligt kan afhjælpe smerterne. Jeg har dog prøvet kiropraktik, fysioterapi, fysiologisk massage og pilatestræning – men intet hjalp 

Jeg hørte om Kranio Sakral Terapi (KST), og prøvede en behandling hos Heidi Trabolt. Allerede umiddelbart efter 1. behandling kunne jeg mærke at KST havde en gavnlig virkning på ryggen – både hvad angår smertelindring samt øget mobilitet. Efter 3 behandlinger forsvandt de konstante smerter og min smidighed blev væsentligt forøget. Efter 5 behandlinger forsvandt smerterne helt, og kommer pt. kun igen, hvis jeg laver havearbejde mange timer i træk, eller laver tunge løft – for så at forsvinde igen efter et par dage. 

Herudover er eftervirkningerne efter et tidligere piskesmæld og et voldsomt styrt fra hest (haleben og korsbensproblemer) også blevet afhjulpet. Behandlingen har derudover øget mit generelle velbefindende betydeligt.

Jeg kan på det varmeste anbefale KST hos Heidi, og vil anbefale alle med piskesmæld, modic-forandringer eller halebens-problemer at blive behandlet hos Bodytime ved Heidi Trabolt. 

// Charlotte

"Fik håbet om at få det bedre tilbage"

Efter mange år med dårlig ryg efter uheld i 1983, har jeg været igennem mange former for behandling. Havde efterhånden opgivet at finde noget der hjalp. Heidi’s behandlinger har givet mig tro på at der fortsat er noget at gøre.

Efter endnu 2 faldulykker i 2004/2008 pådrog jeg mig piskesmæld begge gange og derefter har jeg ikke kunnet dreje hovedet uden smerter.

Efter få gange behandlinger med KST har jeg kunnet mærke en stor forskel. Jeg kan nu dreje hovedet og min hovedpine i baghovedet er aftaget. Og jeg sover bedre om natten.

Heidi er god til at formidle hvad behandlingen går ud på, og forklare hvordan de forskellige dele af kroppen samarbejder. Men det er det bedste fremskridt jeg selv har mærket.

// Kærlig hilsen Henrik

"Sådan - min albue ligner sig selv igen "

Efter et cykeluheld erhvervede jeg mig en såkaldt studenteralbue på størrelse med et mindre hønseæg.

Et par nåle og noget bindevævsmassage! Jeg troede ikke at det kunne havde den virkning, men allerede efter 1. behandling var der et synligt resultat. Smerten var ikke væk, men hævelse var aftaget. Nu ca. ½ år efter og 8 behandlinger er albuen normal, ingen smerter.

Et flot resultatet, Heidi – godt håndværk – varm anbefaling.

//Carsten

”Når skepsis bliver gjort til skamme – farvel til pollenallergi”

Jeg har aldrig tidligere benyttet mig af akupunktur eller andre former for alternativ behandling. Valgte alligevel at se om det kunne løse mit problem med allergi.

Med en god portion skepsis og uvidenhed mødte jeg op til behandlingen ved Heidi. Havde nok en forventning om at en del af behandlingen også ville være, at man påvirkede sin egen hjerne ved at tro på at denne type behandling kunne løse problemet, men nærmest allerede da jeg fik den første nål i kunne jeg mærke der skete noget i kroppen… Alt efter nålenes placering kunne jeg mærke hvordan  slimhinder i øjne, næse og svælg blev påvirket, og irritationerne i de områder aftog.

Fra man fik nålene i, gik der kun et øjeblik før man kunne mærke hvordan hævelsen ved for eksempel øjnene faldt. Det satte virkelig gang i kroppens egen måde at bearbejde tingene på!

I de første 5 dage med behandling hver dag, følte jeg virkelig kroppen var kommet på arbejde med at ‘helbrede’ sig selv. Hurtigt forsvandt følelsen af tunghed og at være i en osteklokke, og efter behandlingerne er mine allergi-symptomer væk. 

For mig var det en ny ting at skulle mærke så meget efter kroppens signaler før, under og efter behandlingen, så det tog mig lidt tid at sætte ord på. Jeg havde dog sket ikke en følelse af at få lagt ordene i munden. Heidi forklarede tålmodigt hvad hun gjorde og hvorfor kroppen kan reagere som den gør. 

Heidi viser en selvsikkerhed og stor faglig kompetence, og man føler sig virkelig i trygge hænder. Det er fascinerende at hun har så stor forståelse af kroppens måde at reagere på, og derfor også kan spørge ind til symptomer man måske ikke har været opmærksom på. Man sidder derfor ikke med en følelse af at der er ting man ikke har fået gjort opmærksom på. Som klient føler man sig hurtigt afslappet, og det er en professionel måde der behandles på. 

Efter behandlingen har der været nogle dage hvor jeg ifm. arbejde har opholdt mig lige ved siden af mange birketræer hvor det nærmest kunne ses i luften at pollen fra træerne blev blæst omkring. Det er interessant at mærke at det stadig kan klø ved øjne og næse (som det nok gør ved alle der går inde i sådan en ‘pollentåge’), men nu føles det som om kroppen har helt kontrol over situationen.

Jeg ved ikke hvordan det kan lade sig gøre, men må indrømme at min skepsis virkelig er blevet gjort til skamme. Behandlingen har været meget professionel og det handler ikke om at hjernen skal snydes til at tro på behandlingen.. Overhovedet ikke! Det kan mærkes tydeligt hvor og hvordan der arbejdes i kroppen. Imponerende!! 

 Og så har jeg slet ikke nævnt at de problemer jeg havde med skulder og nakke, som også blev afhjulpet…..

// Casper

“Yeah – nu kan jeg starte på arbejde igen”

Efter et grimt fald på en stentrappe, hvor jeg fik 3 brud på min ryg, fik jeg af lægen besked om, at jeg skulle regne med at det ville tage 8 uger før jeg var frisk igen.

Jeg kontaktede Heidi, som kom på hjemmebesøg 4 dage efter mit fald. Jeg var stærkt præget af smerter efter faldet og mit ene ben kunne slet ikke løftes pga. smerter, så jeg kunne næsten ikke gå, men måtte trække min fod hen ad gulvet.

Min første behandling foregik stående, da jeg slet ikke kunne komme op og ligge på briksen pga smerter. Efter behandlingen kunne jeg løfte min højre fod lidt og gå lidt rundt – det var fantastisk og det var efter én behandling. 

Heidi kom og behandlede mig en gang om ugen i 4 uger og efter 3 uger kunne jeg langsomt starte op på arbejde igen. 

Det har været fantastisk at få Heidi’s hjælp til at få helet min krop op.

 // Lone Bundgaard

"Man kan lære så længe man lever"

Smerter i korsben og ryg fik mig ved et tilfælde op på briksen hos Heidi. Og jeg har lært, at en Kranio-sakral terapi-behandling (der er meget blid), gør underværker ! Efter 4 behandlinger er mine smerter væk, og en sidegevinst ved at få rettet op på kropsholdningen er – til min forundring – at hælrevner og meget hård hud på den ene fod nu er forsvundet. Det er altså ikke alle skavanker en 68-årig krop behøver at leve med. Fremover vil jeg ikke tøve med at få KST-behandling, når livets slidtage skygger for en god hverdag. Så det gamle mundheld ”man kan lære så længe man lever”, passer stadigvæk.

// Inga

"Fra lænestol og næseskylning til et liv i naturen- også om foråret"

Jeg har nu for tredje år i træk været til allergi-behandling hos Heidi. Jeg har lidt af høfeber i ca. 35 år. De sidste mange år har jeg haft problemer med El, Elm, Hassel og Birk samt støvmider i pollensæsonen. For ikke at nævne alt det, der brænder og klør i mund og svælg i den periode. Det har været så slemt, at jeg i birkepollen-månederne mest har opholdt mig i en lænestol i stuen også om natten. Jeg har taget piller, dryppet øjne og brugt næseskyllekanden flittigt. Døre og vinduer har været lukkede, og jeg har dårligt kunnet give ungerne et kram, når de kom ind udefra. Det har været noget rigtigt skidt. I en periode holdt vi udenlands ferie i maj for at minimere pollensæsonen. 

Jeg har prøvet zoneterapi og kinesisk akupunktur, men det der har været hurtigst virkende har været Heidi’s akupunktur. 

Det ærgrer mig, at jeg ikke kom i gang med behandlingen lidt tidligere, så havde jeg ikke haft behov for medicinen (som dog var ganske få piller) og så havde jeg kunnet gå ud i et pollental på flere tusinde. Det turde jeg ikke i år. Men de andre 2 år Heidi har behandlet mig, er jeg startet lidt tidligere i forhold til pollensæsonen.

Det har været helt fantastisk – en oplevelse jeg gerne vil dele med andre pollenallergikere. Mit udbytte har været: et udendørsliv med snuden i jorden i det danske forår – det bedste, der findes. Jeg elsker at gå og rode i haven, og det har været muligt med Heidis behandling.

Giv det en chance – få dig et nyt liv ude i naturen – ring til Heidi. Det er det bedste jeg har gjort for mig selv. Og det er ikke for sent for jer græspollenallergikere, der går og snøfter nu

// Kate