Behandlingsforløb

”Find vejen ud af dine smerter og tilbage til en mere overskuelig hverdag”
Book tid

Har du været ude for en ulykke eller kommet til skade fornyligt eller måske er det sket for mange år siden?

Så har du måske oplevet at i den første tid efter ulykken eller skaden, følte du det som om, at du var kommet dig over det. Men efter noget tid kom smerterne snigende og du begynder nu at mærke, at de tager mere og mere til. Ja, din hverdag kan for det meste føles tung og uoverskuelig. Måske er nedslående tanker, om du kommer til at fungere normalt og får dit gamle liv tilbage, også dukket op.

Så kan du måske nikke genkendende til nogle af de situationer her

 • Er du anspændt i nakken og hoved, og har du ofte hovedpine og kvalme?
 • Føles det som om du går rundt i en osteklokke og kæmper du for at kunne koncentrere dig?
 • Er du tappet for energi, så det at have overskud til at gå på arbejde, være noget for familie og venner er en by i Rusland?
 • Har du svært ved genkende dig selv, og at være den du gerne vil være?
 • Har du forsøgt at dulme smerterne med smertestillende medicin, prøvet nogle behandlinger her og der, uden at noget af det har virket?

Det kan være, du længes tilbage til den tid, hvor du slet ikke tænkte på smerter og begrænsninger og hvordan du havde det. Kroppen fungerede bare som den skulle og livet var ubekymret. Dit store ønske er nu, at få dit gamle liv tilbage …

Utroligt nok, kan det at få løsnet op i nakkeregionen med kranio-sakral terapi, gøre en forskel for din dagligdag.

Så kunne du tænke dig at

 • mærke små glimt af glæde over smertefrihed
 • slippe ud af osteklokken ind i mellem, så du mærker hvordan det er at være dig selv
 • give slip på at skulle holde sammen på dig selv og i stedet mærke at du kan være tryg i din egen krop
 • tage en velfortjent pause fra bekymringerne og mærke hvordan en dejlig ro og lethed breder sig i din krop

I min klinik Bodytime, hjælper jeg folk med ”snigende” smerter og begrænsninger, der er kommet i kølvandet på en skade, til at opnå en bedre og lettere og mere smertefri hverdag, og hjælper dem til at få troen og håbet på at det kan blive bedre tilbage.

I de år jeg har været kranio-sakral behandler, har jeg set at forløbet ”Find vejen ud af dine smerter og begrænsninger og tilbage til en mere overskuelig hverdag” har givet mine klienter en oplevelse af, at der er mulighed for at få færre smerter og mere bevægelse og lethed i kroppen.

Jeg håber, at du selv har fået lyst til at prøve, hvordan en lille, men dyb behandling kan gøre en forskel, og så er du så småt i gang med at tage de første skridt henimod at få dit gamle liv tilbage.

Efter forløbet vil du

 • på egen krop mærke, at DET ER MULIGT at forandre noget i din situation
 • have en større viden om, hvor dårligt du egentlig har haft det, og at det måske har været meget hårdere end du har vidst, men at du har flyttet dig
 • have prøvet, hvordan din krop har reageret på behandlingen, og mærket at der er noget godt at bygge videre på.

I forløbet finder du ud af

 • Hvordan din hverdag egentlig er?
  Inden vi mødes første gang, sender jeg dig et lille skema, for at jeg lige kan spore mig ind på hvordan din hverdag er i forhold til smerter eller begrænsninger.
 • Less is more – hvordan en meget blid tilgang til kroppen kan gøre en forskel
  Du kommer i min klinik, hvor vi fokuseret arbejder med dine spændinger og smerter. Du skal sætte en times tid af.
 • At mærke efter
  Efter behandlingen lægger du mærke til de forandringer du oplever inden vi snakkes ved næste gang. Det kan være en fordel at skrive det ned. Kroppen fortsætter nemlig med at arbejde op til 72 timer efter behandlingen.
 • Din videre vej frem
  En uges tid efter du har fået behandling, har du en tid i klinikken, og der følger vi op på hvordan du har haft det siden sidst, og hvilke forandringer du har mærket i din krop. Sæt ca. 30 minutter af til opfølgning og snak.

Pris for forløbet

Så er du parat til at opleve, hvordan en blid, nærværende og dyb behandling, kan give dig mere bevægelse og lethed, så du bliver mere klar i hovedet og kommer lidt ud af osteklokken.

Så er din investering KUN 795,- kr.

Sådan foregår det

 1. Book forløbet Online tryk HER
 2. Eller.
  Book forløbet ved at sende mig dit telefonnummer og mailadresse enten i en SMS til 5074 2549 eller en mail til heidi@bodytime.dk.
 3. Derefter vil du modtage en mail med et lille skema, og lidt praktiske informationer.
 4. Skemaet sender du retur til mig, inden du kommer til behandling i min klinik.
 5. Betalingen kan ske som MobilePay eller kontant i klinikken.

Du kan allerede nu begynde at glæde dig, for nu tager du første skridt på vejen til at skabe forandringer, hvor du kan få overskud til at være dig. En rejse hvor du skridt for skridt tager fat på  ting, som du har savnet, men som har været skubbet i baggrunden af dine smerter og begrænsninger.

Jeg glæder mig til at høre fra dig!

Vil du vide mere eller har du spørgsmål, så skriv til mig på heidi@bodytime.dk

De varmeste hilsner
Heidi

Andres
oplevelser

Jeg kan cykle små ture igen – og det er virkeligt stort for mig med fibromyalgi

Kranio-sakral terapi er helt, helt anderledes med sine blide berøringer, end nogle af de andre ting jeg tidligere har prøvet. Allerede fra første behandling kunne jeg mærke, hvordan kranio-sakral behandlingen arbejdede i dybden i min krop. I de seneste  fire år før jeg kom til klinikken, havde jeg ikke kunnet cykle pga. smerter i hofter, ryg og ben. Efter få behandlinger hos Heidi, er jeg nu begyndt at kunne cykle små ture et par gange om ugen. Det er virkelig en stor forbedring for mig, og det giver mig helt sikkert en tro på, at flere gode ting er på vej i forhold til behandlingen.

//Heidi

”Når skepsis bliver gjort til skamme”

Jeg ved ikke hvordan det kan lade sig gøre, men må indrømme at min skepsis virkelig er blevet gjort til skamme. Behandlingen for pollenallergi har været meget professionel og det handler ikke om at hjernen skal snydes til at tro på behandlingen.. Overhovedet ikke! Det kan mærkes tydeligt hvor og hvordan der arbejdes i kroppen. Imponerende!!

Og så har jeg slet ikke nævnt at de problemer jeg havde med skulder og nakke også blev afhjulpet.....

//Casper