Kranio-Sakral-Terapi

(i daglig tale KST)

KST er en meget blid tilgang til nervesystemet og kroppen i det hele taget. Behandlingen består af forskellige teknikker, hvor “det blide tryk” (ca. 5 gram) bruges specielle steder på kraniet/ansigtet, nakken, rygsøjlen, bækken/korsben/haleben. Behandlingen kan tåles af alle uanset alder.

KST støtter din krops naturlige evne til at genoprette balance og harmoni, når du har brug for at afhjælpe gener efter piskesmæld, ved hovedpiner, rygsmerter, gener efter slag eller fald, gener efter operationer, medicin, fysisk/psykisk chok, ulykker og stress-symptomer.

Behandlingen er behagelig og smertefri og meget afstressende.

Hvad kunderne oplever efter KST
  • At kroppen “kommer på plads”
  • Færre smerter eller ingen smerter efter behandlingen
  • Mere energi, ro i kroppen og lettere ved at kunne bevæge sig
  • Afstresset og frisk i hovedet
Hvilke symptomer kommer kunderne med?

Det er meget forskelligt, men her er nogle udpluk:

  • Rygproblemer alt fra hold i nakken/ryggen, hekseskud, efterfødselsgener og til modic forandringer
  • Gener efter trafikuheld eller andre faldulykker: hjernerystelse, piskesmældsgener, buler, traumer fysisk/psykisk
  • Stress relaterede symptomer: hovedpine, spændinger og smerter i kroppen, dårlig søvnmønster, glemsomhed, koncentrationsbesvær mv.
  • og meget mere
Hvordan foregår behandlingen?

Journal og andet:

Først taler vi sammen om formålet med behandlingen og jeg noterer stamoplysninger til journalen. Alt hvad vi taler om forbliver mellem os, da jeg har tavshedspligt. Du udfører nogle enkle øvelser for at teste bevægeligheden i kroppen. Dette for at give mig en ide om hvordan bevægelserne i rygsøjlen og din krop er før behandlingen, så der er et sammenligningsgrundlag.

Teknik:

Selve behandlingen består af forskellige teknikker, hvor “det blide tryk”, på cirka 5 gram, bruges specielle steder på kraniet, ansigtet, nakken, rygsøjlen, bækken, korsben og haleben. Behandlingen kan tåles af alle uanset alder, da metoden er så blid.

Hvormange behandlinger skal man have?

Det anbefales, at du modtager behandling 3 gange med 1-2 ugers mellemrum, for at du får det optimale ud af behandlingen. Derefter vurderes om du har brug for flere behandlinger, og hvor ofte du skal komme

Påklædning:

T-shirt uden krave og bløde bukser

Efter behandlingen:

Rigeligt væske (vand, urtete), tag det roligt, tag evt en lur.

Andres
oplevelser

Jeg kan cykle små ture igen – og det er virkeligt stort for mig med fibromyalgi

Kranio-sakral terapi er helt, helt anderledes med sine blide berøringer, end nogle af de andre ting jeg tidligere har prøvet. Allerede fra første behandling kunne jeg mærke, hvordan behandlingen arbejdede i dybden i min krop. I de seneste  fire år før jeg kom til klinikken, havde jeg ikke kunnet cykle pga. smerter i hofter, ryg og ben. Efter få behandlinger hos Heidi, er jeg nu begyndt at kunne cykle små ture et par gange om ugen. Det er virkelig en stor forbedring for mig, og det giver mig helt sikkert en tro på, at flere gode ting er på vej i forhold til behandlingen.

//Heidi

”Når skepsis bliver gjort til skamme”

Jeg ved ikke hvordan det kan lade sig gøre, men må indrømme at min skepsis virkelig er blevet gjort til skamme. Behandlingen for pollenallergi har været meget professionel og det handler ikke om at hjernen skal snydes til at tro på behandlingen.. Overhovedet ikke! Det kan mærkes tydeligt hvor og hvordan der arbejdes i kroppen. Imponerende!! 

Og så har jeg sket ikke nævnt at de problemer jeg havde med skulder og nakke også blev afhjulpet.....

//Casper